Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se mi změnila barva ikonky na ploše?

Od: misa503® odpovědí: 10 změna:

Dobrý den. Na počítači WIN10 mám stažený WhasApp, který je propojený s mobilem. Na ploše jsem měl ikonku zelenou-stejné jako na mobilu. Dnes jsem zjistil ,že ikonka na PC již není zelená, ale šedivá. Na mobilu stále zelená. Program jsem aktualizoval, ale ikonka je stále šedivá na PC. Můžete mi prosím někdo zde poradit, proč se mi tak stalo?

Líbila se mi více barva zelená nma PC. Děkuji za případné rady.

Proč se mi změnila barva ikonky na ploše?
Proč se mi změnila barva ikonky na ploše? #2

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To se někdy může stát, ale důležité je, jestli aplikace funguje, ne jakou má ikona barvu.

doplněno 11.04.23 11:09:

Je to aktualizací, po spuštění mě byla nabídnuta aktualizace a po aktualizování už mám také šedou. Hlavní je, že to funguje.

hodnocení

Funguje také a jsem rád, že je to aktualizací

ben®
hodnocení

1x
Dobry den, to je ikona, resp. zastupce programu - odstrante ji a udelejte si noveho zastupce a muzete si k nemu vybrat i ikonu (tusim, ze ve Vlastnostech zastupce je i volba ikonky a bude tam i zelena). A program je funkcni, tak aktualizace byla zbytecna a tento zastupce na Plose snad funguje. Zdravim!
doplněno 11.04.23 17:49: misa503 - zmenit barvu nikoliv, ale zmenit celou ikonu. Nebo si udelejte noveho zastupce a treba bude mit tu spravnou ikonku.
ben®
Mozna bude rychlejsi (a pokud funguje) podivat se do Vlastnosti stavajiciho zastupce a tam si tu ikonku zmenit.
hodnocení

Nejde ve vlastnostech změnit barvu

111®

ale jde změnit ikonu jako takovou..

111®
hodnocení

0x

proč se změnila netušíme, možná aktualizace. A co říkají její vlastnosti? To je zase dotaz..

doplněno 05.04.23 09:59:

už jsi to vyřešil?

hodnocení

nevyřešil, stále šedivá ikonka

hodnocení

0x

Pravděpodobně jste si stáhl a nainstaloval do mobilu widget, který tuto změnu barvy umožňuje. Odinstalujte ho, nechcete li tuto barvu.
widget-club.com/...

hodnocení

Nejde mi o mobil, tam mám zelené sluchátko a na PC šedivé. Ani nevím zda jsem si nestáhl na PC widget. A i kdyby , tak navím jak ho odinstalovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]