Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení ntb

Od: jkjk odpovědí: 7 změna:

Prosím o pomoc. Hned na začátek - jsem na počítače naprostý blbec, tak na mě mluvte po-ma-li-čku a srozumitelně *smich*. Děkuji. Tak a dotaz. Přinesl jsem si domů ntb (starší). V bytě mám wifi, ale ten ntb ji nijak nevidí. Nevidí žádné okolní wifiny. Napiše mi "Na tomto počítači se nám nepodařilo najít bezdrátová zařízení ". *sok* Klucíííí, co s tím?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

2x

Notebooky mívali hodně dávno fyzický vypínač WiFi, většinou takové potahovátko na boku zapnout/vypnout, někdy vpředu. thuthuat.taimienphi.vn/...

111®

ano to by mohlo být ono, jen nevíme kde, že? taky nevíme jestli má WiFi modul.

111®
hodnocení

2x

tady je návod h10032.www1.hp.com/...

a má to tlačítko a kontrolku WiFi jeden obr přiložím, ale je třeba kouknout na stránky 1-18 návodu, jsou tam různé modely, takře musí někde svítit kntrolka jako vysílač..pokud nesvítí tak zapnout. zde Tl. 4 a takoví kontrolka musí svítit, pak se dá připojovat na WiFi

Připojení ntb

111®
hodnocení

0x

No předvším přesný typ toho NB. nemáme podle čeho hledat. a nebo na netu najít manuál

jkjk
hodnocení

Je to hp ProBook 6550b

mathew
hodnocení

0x

Na tom místě, ze kterého jste ten ntb přinesl ta wifi fungovala? Ono je totiž klidně možné, že je rozbitá, ale to víte zatím jenom vy co a odkud jste si přinesl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]