Nejste přihlášen/a.
Prosím o pomoc. Hned na začátek - jsem na počítače naprostý blbec, tak na mě mluvte po-ma-li-čku a srozumitelně . Děkuji. Tak a dotaz. Přinesl jsem si domů ntb (starší). V bytě mám wifi, ale ten ntb ji nijak nevidí. Nevidí žádné okolní wifiny. Napiše mi "Na tomto počítači se nám nepodařilo najít bezdrátová zařízení ".
Klucíííí, co s tím?
Notebooky mívali hodně dávno fyzický vypínač WiFi, většinou takové potahovátko na boku zapnout/vypnout, někdy vpředu. thuthuat.taimienphi.vn/...
tady je návod h10032.www1.hp.com/...
a má to tlačítko a kontrolku WiFi jeden obr přiložím, ale je třeba kouknout na stránky 1-18 návodu, jsou tam různé modely, takře musí někde svítit kntrolka jako vysílač..pokud nesvítí tak zapnout. zde Tl. 4 a takoví kontrolka musí svítit, pak se dá připojovat na WiFi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.