Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevěděl by někdo důvod a neměl by případné řešení mého problému? Před pár dny se mi na některých webových stránkách začala objevovat tato zpráva (viz. foto). Po odsouhlasení mě to na stránku pustí, ale některé rubriky nejdou načíst. Jiná stránka (tipsport.cz) se nenačte vůbec a ukáže se jen bílá obrazovka. Používám Google Chrome, ale jiné prohlížeče to dělají také. Po připojení k mobilním datům se toto něděje. A problém je i v některých aplikacích, když jsem připojená k wifi na telefonu. Věděl by někdo jak se toho zbavit? Děkuji
zdravím ,
viděl bych to na dvě možnosti od jaké společnosti mate internet? na jeho sití se můžou dit divné věfci proto to oveření nebo mate zavirovaní počitač
na prozkoumaní počitače jsou potřeba specialní programy napsal bych na technickou podopru vašého internetul
kdo vám tu wifi nastavoval? pak bychom se na to podivali hlobjejí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.