Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepší tv

Od: begi25® odpovědí: 4 změna:

Omlouvam se pokud sem napsal špatnou rubriku,moc tomu nerozumím.Od listopadu do března se divam na netflix,dny sou dlouhe.Mám tu nevíhodu,že muj netflix pracuje jenom v angličtine.TV mam lg mam od roku 2014 a tv neni schopna netfix přelžit.Ale oto nejde.čtu že lepší tv za cenu 219kč nabizi HBO,a pujčovnu.Taky vubec netušimmjestli to nebudu mít to same jako u netflixu.Ma prosim s tim nejake skušenosti,a jestli se vyplati lepši tv nebo netflix.Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Televize s překládáním nemá co dělat. To záleží na distributorovi filmu, jestli dá na platformu (Netflix, HBO atd) přeložené filmy.

hodnocení

3x
Musíte si na Netflix nastavit svůj region, pokud vám to píše anglicky.

Mně se zdá, že tazatel nemá na mysli přeloženou aplikaci, ale že mu nejedou všechny filmy v českém dabingu nebo s titulky. Protože apka netflixu i ostatní stream platformy se automaticky hodí do modu země, kde platíš a registruješ se, pokud teda něco při registraci nepřešteloval. Ale z jeho skvělého popisu to asi nezjistíme.

korinek
hodnocení

1x
Psaný projev některých jedinců je katastrofální *nevi*
Lepší TV nabízí televizní stanice, různý počet dle tarifu. Videotéku též. Každá platforma má svoje a Vy si musíte vybrat na co se chcete dívat. Já třeba platformy střídám, podle toho jaký zrovna přidávají obsah.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]