Nejste přihlášen/a.
Na hraní dnešních nejher a onlinovek s tím cca čtyři roky vystačíš. Stačila by i RAM 32GB(64 nevadí) a zdroj 750 či 800Watt zlatá edice. Možná ty 2Tera SSD jsou málo, ale skoro vždy je na ZD(MB) možnost rozšíření úložiště.. Pokud ti tuto kombinaci doporučili v Alze kde sestavují PC denně, tak to vem.
vkarel-Podívej se na sestavy PC v odkazu, jsou tam i srovnání graf. karet i ceny: TOP herní pc pro /...
Já osobně bych nešel do intelu když je AMD dnes lepší. Taky by stačilo 32GB RAM, ale 64GB neuškodí. Jen trochu přeplácíte. Ty peníze bych raději vložil do modernější grafické karty a né rok starý model.
Záleží v jakých faktorech je AMD lepší... Určitě ve spotřebě a určitě Intelu ujíždí vlak. Je tu však stále velká setrvačnost v podpoře Intel procesorů. Stabilita driverů je také někde jinde. Tu má stále Intel lepší.
Přemýšlím jak z té GK chceš vymačkat 165 FPS ve 2K a nemůžu na to přijít, ale důležité je, že tam máš 64 GB RAM, ze kterých použiješ možná 20 Jako fungovat to bude, ale já bych vzal RTX 4070 Ti a pak k tomu přidal zbytek, aby to vyšlo na těch 55 tisíc
Nevím proč zrovna 165FPS? Kvůli 165Hz monitoru? Ten monitor kupuji z důvodu podání barev. Na mé hraní mi stačí 60 FPS - více nepotřebuji, ale 60Hz monitor k tomu párovat doopravdy nebudu... Jinak 4070ti je o 10k dražší. Možná na ní příjde za rok řada. Spíše ale na 4060 nebo 4060ti až nyní výjdou... 64GB RAM mám z důvodu stříhání videa... Nemám problém využít současných 32 GB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.