Nejste přihlášen/a.
Jak to udělat, aby se pomalu samy posouvaly stránky. Např. kniha v pdf, kterou pomalu čtu a zároveň se mi pomalu posouvá text, takže nemusím sám posouvat stránky. Dá se to nějak udělat na tabletu s Androidem? A dá se nastavit rychlost toho posunu?
Zkusil jsem to, ale stránky to jenom obrací (celé najednou), neposouvá to pomalu po řádcích, jak bych potřeboval. Potřeboval bych, aby se stránka pomalu posouvala nějakou rychlostí, která by šla nastavit. Já to vlastně chci pro noty, nastavit si nějakou rychlost skladby a ono by to plynule ubíhalo ...
Pro cteni na ios apple iphone ipad staci zvolit predcitani bud linearne shora nebo z oznaceneho textu) a mas z toho Karaoke. Kurzor ti jede po textu a soucasne to cte. Takze staci vypnout zvuk a dela to presne co chces, jeste ti to oznaci kde mas cist...
no jo ale ty chces NOTY, a ani nemas apple, tak to ti asi apps.apple.com/... moc nepomuze no hlavne ze "kniha v pdf"a nepotrebujes to pro znameho?
Jojo. Já jsem měl původně ipad Apple, tam to uměl program OnSong. Měl jsem noty v pdf a když byly na více stránek, šel nastavot plynulý posun. Teď jsem Apple opustil a koupil si tablet s Androidem (měl o hodně větší úhlopříčku než by měl nový Apple za stejnou cenu), a tam asi žádný takový program není ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.