Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Displej neodpovídá. Potřebuji nutně pomoci

Od: tenbog odpovědí: 5 změna:
Dobrý den. Mám problém s počítačem. Přestal mi reagovat displej a funguje pouze lišta. Pokud si otevřu win tak a pokusím se na cokoliv kliknout tak to nereaguje. Stejně to mám u celé plochy. Nevíte co bych s tím měl dělat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

zkusit nouzový režim...

hodnocení

0x
Stává se to často? Nebo se to stalo výjimečně pouze teď? Zkoušel jste resetovat PC? (Vypnout a zapnout)
tenbog
hodnocení

Restartoval jsem PC už asi třikrát a nepomohlo to. Stalo se mi toto poprvé. Netuším co s tím mám dělat

petrm
hodnocení

0x

Na klávesnici funguje? Zkusil bych spustit správce úloh a podívat se, jestli neběží nějaká úloha, která vytíží CPU.

olinl
hodnocení

0x

Pokud si to už nevyřešil, vypni počítač a vyndej záložní baterii BIOSu, po cca 1 minutě vlož baterii zpět a zkus nastartovat počítač. Bylo by dobré i tu baterii změřit voltmetrem jestli má alespoň 3 Volty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]