Nejste přihlášen/a.
Jel jsem z Lahovic z ulice k sádkám na Chodov a navigace mě posílala přes Dolní Břežany a Jesenice na Kunratice.
Proč mě neposlala když ne na Barandak a když mě posílala zpátky na Strakonice proč ne na D0
Jak už ti napsal mikihans, navigace zvolí nejrychlejší trasu, pokud se rozhodneš použít navigaci, tak se většinou nevyplácí jí neposlechnout, pokud se ti její trasa nezdá, tak jí nepoužívej na místech, kde to znáš, pak se jenom rozčiluješ, kudy mě zase ta mrcha vede, ale ona to ví líp, než ty.
Já jsem si zvyknul na Waze a vyhovuje mi.
Bydlim v Praze, znám jí skoro nazpaměť, ale Waze používám skoro pořád, abych se vyhnul právě těm zácpám a objížďkám.
Nezazněla tu jedna důležitá vlastnost navigací v telefonu a to ta, že samy navigace rozprostírají provoz tak, aby houstnul později. Projeví se to nejvíc ve větším městě, jednoho pošle tudy, druhého jinudy...
A nebude to spíš tím, že každou vteřinu se ten provoz mění a tak proto to tak může vypadat, ale navigace to každou tu vteřinu vyhodnotí jinak?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.