Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navigace v mobilu - jak je to možné?

Od: skala odpovědí: 8 změna:

Jel jsem z Lahovic z ulice k sádkám na Chodov a navigace mě posílala přes Dolní Břežany a Jesenice na Kunratice.

Proč mě neposlala když ne na Barandak a když mě posílala zpátky na Strakonice proč ne na D0

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Podle navigace se jezdí nejlíp, když tu trasu dobře znáte. Jinak dochází k tomu, co popisujete - prostě vás to pošle přes lesy a pole polňačkama, protože si myslí, že je to fajn.

zaseja
hodnocení

1x

Jak už ti napsal mikihans, navigace zvolí nejrychlejší trasu, pokud se rozhodneš použít navigaci, tak se většinou nevyplácí jí neposlechnout, pokud se ti její trasa nezdá, tak jí nepoužívej na místech, kde to znáš, pak se jenom rozčiluješ, kudy mě zase ta mrcha vede, ale ona to ví líp, než ty.

Já jsem si zvyknul na Waze a vyhovuje mi.

doplněno 30.03.23 22:39:

Bydlim v Praze, znám jí skoro nazpaměť, ale Waze používám skoro pořád, abych se vyhnul právě těm zácpám a objížďkám.

kmet
hodnocení

1x

Nezazněla tu jedna důležitá vlastnost navigací v telefonu a to ta, že samy navigace rozprostírají provoz tak, aby houstnul později. Projeví se to nejvíc ve větším městě, jednoho pošle tudy, druhého jinudy...

zaseja

A nebude to spíš tím, že každou vteřinu se ten provoz mění a tak proto to tak může vypadat, ale navigace to každou tu vteřinu vyhodnotí jinak?

wz

Je to složitější, zrovna Waze občas někoho pošle "prozkoumat trasu" a udělá tak "měření".

hodnocení

0x
Jaká navigace?
Většina navigačních aplikací umí zohlednit provoz, kolony, nehody... A zvolit rychlejší trasu (ikdyž to není vždy dokonalé).
skala
hodnocení

Navigace mapy - z map byla spuštěna

nesrozumitelné

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]