Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze propojit mobil a notebook nabijeckou

Od: theroseofworld® odpovědí: 8 změna:

ahoj,prosim poradte.pripojim nabijecku mobilu do notebooku pomoci usb.mobil se nabiji,ale ja nemuzu najit mobil v notasu,potrebuju stahnout fotky.fungovalo to normalne,pred par dny ikonka mobilu zmizela ,nikde neni.zkousela jsem jinou nabijecku,bez uspechu.asi jsem nekde neco blbe zmackla,nebo nevim.dekuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Já musím pro tento účel dát jiný kabel, nikoliv ten od nabíječky. Přesněji ze tří nabíječek používám pouze jeden kabel, který to zvládne.

111®
Ano. Jsou 2 druhy usb kabelů. Jen nabíjecí a nebo plne zapojeny a ten umi jak nabíjet tak prenaset data.
hodnocení

ja pouzivala ten ktery nabijel i prenasel data.fungoval roky a najednou prestal-byl to original k mobilu.stale nabiji,takze poskozeny asi nebude,jen prestal prenaset data :(

hodnocení

1x

Dotaz je nesrozumitelný. Jestli pod pojmem "nabíječka" máte na mysli kabel od nabíječky, tak ten nemusí mít datové vodiče. Pak ještě musíte mít na mobilu zapnutý přenos dat.
Nastavení/Připojená zařízení/USB/Toto zařízení/Přenos souborů

hodnocení

mam original kabel,ktery nabijel i prenasel data.fungoval a najednou prestal.zkusila jsem dalsi 2 a nejdou.na mobilu v nastaveni funkci prenos souboru nemam ,nebo to proste nemuzu najit,morim se s tim uz par dni.jsem na tyhle veci proste marná :(

Chyba může být v notebooku, kabelu i mobilu. Nejjednodušší je chybu vylučovat pomocí jiných, zaručeně funkčních zařízení. Na pořadí nezáleží.

hodnocení

1x

Vyměňte kabel. (kabel není nabíječka!). I když fungoval, tak prostě už není (včetně všech kontaktů) dostatečně kvalitní pro přenos dat.

doplněno 01.04.23 15:56:

I když tomu nevěříte, je to tím kabelem. Kupte kvalitní nový.

111®
hodnocení

0x

kouknout do nastavení-Další nastavení, jestli je tam vidět Možnosti pro vývojáře

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]