Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asi jsem dostal shadow ban na ig

Od: tomas123321 odpovědí: 2 změna:

Zdravím, mám hloupou otázku. Na instagramu jsem dostal měsíc zpět ban na chat na 3 dny (nechápu důvod). Po té co mi skončil mi sice vše funguje ALE když mě někdo chce dát sledovat, tak se mi to neukáže v aplikaci, ale přijde mi notifikace, že mě daná osoba chce začít sledovat. Poté co ale otevřu aplikaci a zobrzím si žádosti o sledování tam nic nemám. Pochopil bych kdybych dostal shadowban, ale normálně můj účet lze dohledat. A u pár lidí se mi stalo, že když jsem je chtěl sledovat, tak mi vyskočila zpáva, že to nemůžu skrz ochranu jejich komunity. Fakt nevím co si myslet. Podpora samozdřejmě nereaguje...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nelze soudit za co máte konkrétně uděleny trest tím pádem nelze určit následky trestu. Zkuste se odhlásit a přihlásit to je jediná možnost v tuto chvíli. A vyčkat na odpověď od Instagramu.

themarked
hodnocení

0x

Pokusil jste se vymazat cookies a cachovaná data prohlížeče?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]