Nejste přihlášen/a.
Zdravím, na PC s WIN 10 mám v prohlížeči Edge nastaveno, aby první otevřená stránka byla vyhledávač Google. Tohle ale funguje pouze pro první okno, pokud pomocí CTRL-N otevřu další nové okno, tak to už neotevře adresu google, ale nabízí mi vyhledávání Micosoft, o které pochopitelně nestojím. Mám pocit, že se to takto blbě začalo chovat až od nějaké aktualizace. Dá se někde nastavit, aby nově otevřená okna nenabízela vyhledávání Microsoft, ale otevřela adresu google vyhledávače?
(Neřešme jiné prohlížeče, ptám se na Edge.)
Ano dá. V nastavení prohlížeče, viz. obrázek:
(mám anglický jazyk ve Win, proto to není česky)
V bodu jedna zvolte Google a v bodu dva adresní řádek.
Poté když otevřete novou kartu/okno naskočí sice na první pohled vyhledávání Microsoft, ale když do toho vyhledávacího pole začnete psát, přepne se to automaticky na adresní řádek a vyhledá text pomocí Google.
Pokud otevíráte NOVOU záložku (Ctrl+N), těžko se vám může otevírat s odkazem.
Pro otevření nového okna s Googlem klikněte kolečkem myši na záložku Googlu třeba v liště oblíbených záložek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.