Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč vypadává internet?

Od: dedousek® odpovědí: 13 změna:

Dobrý den,Při každém zapnutí PC musím resetovat přístup k internetu. Po opravě to ukáže hlášku, viz foto. Prosím o radu co s tím. Na mbilu i na noťasu jde internet bez problému (WiFi)

Proč vypadává internet?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

1x

Google mi potvrdil, co jsem si myslel - Windows uchrápe síťovku a nedokáže ji řádně probudit. Stačí vypnout mód uspání:

Disable "Allow the computer to turn off this device to save power"if you have not already done so. To do this open Network and sharing center > Change Adapter Settings > select the wireless node > Properties > Configure > Power Management.

Převzato odtud.

Jiná možná řešení.

hodnocení

Teď to jede, počkám až to vypadne

hodnocení

0x
Mas u sitove karty ve vlastnostech IPV4 protokolu nastaveno vse na ziskat automaticky?
29.03.23 08:13
hodnocení

Ano

111®
hodnocení

0x

podívejte se do Správce zařízení na síťovou kartu-Vlastnsoti a na záložku Řízení spotřeby , jestli tam není zaškrtnuto "řízení WIN" nebo tak nějak a odškrtněte to.

hodnocení

0x
O jaký jde hardwér ( nestačí k switchi ale až k dhcp serveru)
Čím je připojeno?
hodnocení

Káblikem z WiFi routru

hodnocení

Už to frčí, všem děkuji za radu

111®
hodnocení

0x

tak ještě pro ostatní co to bylo?

hodnocení

Vypnul jsem mod uspání

111®
hodnocení

0x

Uspání čeho? Karty nebo PC?

hodnocení

Centrum sítí a sdílení > Změnit nastavení adaptéru > vyberte bezdrátový uzel > Vlastnosti > Konfigurovat > Řízení spotřeby.
111®

super, nyní je to rada pro ostatní..tak to má být*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]