Dobry den nemá nekdo tip na to opravit Messenger? Před par dny jsem se přihlásila na PC na Facebook od te doby ve dne v noci jsem aktivní na Messengeru, na PC jsem se odhlasila a několikrát smazala aplikace jak Facebook tak Messenger uz si nevim rady , lidi mi píšou v noci a ve dne ze jsem stále aktivní na messengeru a přitom tam nejsem cely den a aplikaci nepoužívám neví nekdo prosím co s tím? Děkuji za rady
Pokud Vás trápí neustálá aktivita na messu zkuste zajít do nastavení Messu a vypnout a zapnout stav aktivity. To je jediná moznost, která mě napadá. Případně si dát "neviditelný" stav
Keď ste zmazali aplikácie tak ako viete,že vám niekto píše? Ak sa jedná o smartfón tak v nastaveniach aplikácii si dajte ukončiť aplikáciu,aby nebežala na pozadí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.