Dobrý den, mám doma router Archer AX 20 a tarif 300/300 mbit. Jsem od routeru 4 metry a stejně telefon je připojen na 2,4Ghz a tudíž přenosová rychlost klesne z 1201 Mbit na 286 Mbit. Mám smart connect funkci abych měl jeden název a jen někdy se mi telefon připojí na 5Ghz pásmo. Co s tím? Nechci mít 2 názvy.
To je linková rychlost, reálná jje asi 66% této. Jde li o android:wifi-(daná síť)-rozšířená-"rychlost odkazu pro přenos" nezjistí se z toho zdactim android myslí upload či download., předokládejme že tonznačí obojí. Takový to úsudek není od věci. Závisí především na úrovni okolního šumu á úrovni přijímanéhosignálu vzdálenost (rssí) a každý wifi prvek má v sobě tabulku pro v jakem roznezi rssi umi jake rezimy...logicky čím nižší signál, tím pomálejšínrežimy Tedy zkus p4iblížit se, nebo nebýt za zdí On ten " gigabit" je vlastbě jen marketingov* tahák, nejvyšší režim( což 433Mbps krát proudy) funguje v skoro v laboratornich podminkach, realne prostedi: prekazky sum, multipatu Druhá příina : ... Těch 1201 tam Bylo Kdy? (Píšeš klesne Z) Třetí: powrmanagenent , není po54eb vždy max.rychlost, tim spis když se moc nep4enáší
no a jak silné jsou sítě v okolí a na kterých kanálec? jestli to čtu dobře tak kolem máš několik sítí na kanlále 4. Máš nastaven pevně kanál nebo AUTO?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.