Nejste přihlášen/a.
U Lenova není potřeba odlepovat kameru..Jedu na něm a kameru jsem ještě neodsunul ani neodlepil.
To vypadá podle foto jako nějaký ideopod .Přeskočit vytvořit nový účet mrkve nejde? Já si ho teda dávám jednou za čas k synkovi co tomu rozumí.Nemáte taky někoho takového? Nic po otevření ,,víka,, nezadávám a hned mi naběhne net a při zavření se to celé vypne.A automaticky se otevřou posledně navštívené stránky.Ano píšete že to chce heslo - ale to ti musí dát ten kdo notas prodal nebo si naintaluj novej legální OS.
A co mrkvosoftí účet nedělat. Nebo se zeptat prodejce. Ten by měl dodat návod, jak prodaný výrobek rozchodit (nevím jestli dokonce pořád neplatí, že on musí výrobek zprovoznit a zákazníkovi předvést).
Někdo upozornil na posuvník, dost nenápadný, ještě pár updatů a windows bude mít posuvníky nenápadné skoro jako linux (tam to samozřejmě záleží na vybraném správci oken a i v rámci něj se to dánastavovat, ale většinou je to jen tenká nitka, která se rozšíří až po přiblížení myši).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.