Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První zapnutí Lenovo a přidání nového účtu Microsoft

Od: beata odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
mám úplně nový notebook Lenovo. Zapla jsem ho, klika na přidat nový Microsoft účet, vše jsem vyplnila, prokousala jsem se antirobotím ověřením. Zobrazilo se okýnko "Ověřování dokončeno. Pokračujte ve své aktivitě. "
Dál nejde udělat nic. Žádné tlačítko "Další" se neobjevilo. Mohu dát jen "zpět" a to mě pošle na začátek, kde znova začnu vyplňovat údaje k vytvoření účtu. Co mám prosím dělat? Budu moc ráda za pomoc. :)

První zapnutí Lenovo a přidání nového účtu Microsoft

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

0x

Odlepit kameru, a opakovat, program si nemohl pořídit fotografii, nebo nerozeznal obličej.

mnd®

U Lenova není potřeba odlepovat kameru..Jedu na něm a kameru jsem ještě neodsunul ani neodlepil.

ml1

To určitě ne, to by bylo v rozporu s GDPR k něčemu takovému zákaznka nutit.

inspa*
hodnocení

0x

A srolovat tou lištou vpravo dolů nejde?

mnd®
hodnocení

0x

To vypadá podle foto jako nějaký ideopod .Přeskočit vytvořit nový účet mrkve nejde? Já si ho teda dávám jednou za čas k synkovi co tomu rozumí.Nemáte taky někoho takového? Nic po otevření ,,víka,, nezadávám a hned mi naběhne net a při zavření se to celé vypne.A automaticky se otevřou posledně navštívené stránky.Ano píšete že to chce heslo - ale to ti musí dát ten kdo notas prodal nebo si naintaluj novej legální OS.

ml1
hodnocení

0x

A co mrkvosoftí účet nedělat. Nebo se zeptat prodejce. Ten by měl dodat návod, jak prodaný výrobek rozchodit (nevím jestli dokonce pořád neplatí, že on musí výrobek zprovoznit a zákazníkovi předvést).

Někdo upozornil na posuvník, dost nenápadný, ještě pár updatů a windows bude mít posuvníky nenápadné skoro jako linux (tam to samozřejmě záleží na vybraném správci oken a i v rámci něj se to dánastavovat, ale většinou je to jen tenká nitka, která se rozšíří až po přiblížení myši).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]