Prosím mám dotaz. Táta koupil od nějaké firmy, která repasuje PC tuším že Windows 10 a při prohlížení např. seznamu chce otevřít nějaký článek a naskočí mu hláška, že musí udělit souhlas organizátor Microsoft family safety. Koukal jsem do účtu a problém bude asi, že tam zůstal přihlášený uživatel, který nelze odstranit jelikož je tam vedený jako organizátor a věk je tam uvedený 3 roky. Dá se to nějak zrušit poprosil mě o pomoc ale nejsem žádný IT odborník. Moc děkuji za věcné komentáře s pozdravem Petr
Nebo klikněte na google a zadejte tam family safety Je tam návod jak to odstranit. Když něco hledáte, zkuste vždycky nejdřív google, já tam obvykle informaci najdu.
pitrs*
Dobrý den, děkuji za radu google zkouším v drtivé většině. Ostatně i díky Googlu jsem přišel na tuto skupinu. Zkoušel jsem hledat a našel i zde na fóru ale spíše se jednalo o obejítí systému. Návody na internetu samozřejmě jsou ale vždy to pohořelo na tom, že nelze s organizátorem, který tam je jakkoliv manipulovat ani odstranit, vymazat prostě nic
pitrs*
Tovární nastavení mě nenapadloděkuji ale na druhou stranu je mi divný, že by se neprovádělo když se PC repasoval. Určitě ale zkusím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.