Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Po mé chybě kdy jsem si zasifroval disk čím si, kdy jsem neměl jak z toho nabehnout systém tak jsem si na jiný disk nabootoval další systém s nápadem že se na něj kouknu po instalcce, po připojení vadného disku tam zůstalo pár souboru kde jsem musel odklikat že k nim nemám přístup atd a došel jsem k tomuhle, možná tam budu mít data která hledám, proto se ptám, dá se do něho nějak ještě dostat?
Po mé chybě kdy jsem si zasifroval disk čím si, kdy jsem neměl jak z toho nabehnout systém tak jsem si na jiný disk nabootoval další systém s nápadem že se na něj kouknu po instalcce, po připojení vadného disku tam zůstalo pár souboru kde jsem musel odklikat že k nim nemám přístup atd a došel jsem k tomuhle, možná tam budu mít data která hledám, proto se ptám, dá se do něho nějak ještě dostat?
1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]