Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám zařízení, které měří pár drobností, např, teploty. Tyto hodnoty lze zobrazit v prohlížeči pomocí ip adresy tohoto zařízení (např 192.168.1.1/get_sys[310]? zobrazí hodnotu proměnné 310, v tomto případě např, teplota vody).
Do zařízení lze také nahrát vlastní html stránku a rád bych na ní zobrazil pár těchto hodnot, abych je viděl na první pohled v prohlížeči.
Poradili byste mi prosím, jak to udělat, abych to tam viděl?
SDS (neco na zpusob arduina?) uklada hodnoty standardne do cloudu, ne? Vy je chcete cist primo ze zarizeni online?
Tak to si asi budes muset nastudovat dokumentaci a tvorbu html a tak vubec Nic pro amatery. To je zarizeni spis pro geeky.
Proc ti nestaci ten jejich CLOUD? A myslim ze tam meli diskuzni forum tak to res spise u nich, tam ti spis nekdo poradi kdyz to vyuzivaji, tady to nikdo nezna... Ja to chtel na logovani elektromeru pres So rozhrani co povoluje CEZ pripojit k elektromeru pres modry a cerveny, ale nedokopal jsem se k tomu dosud.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.