Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zobrazení hodnot ze zařízení v prohlížeči

Od: jans odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

mám zařízení, které měří pár drobností, např, teploty. Tyto hodnoty lze zobrazit v prohlížeči pomocí ip adresy tohoto zařízení (např 192.168.1.1/get_sys[310]? zobrazí hodnotu proměnné 310, v tomto případě např, teplota vody).

Do zařízení lze také nahrát vlastní html stránku a rád bych na ní zobrazil pár těchto hodnot, abych je viděl na první pohled v prohlížeči.

Poradili byste mi prosím, jak to udělat, abych to tam viděl?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ak nam prezradite, ake presne to je zariadenie a kde ma manual, potom sa da poradit.
jans
hodnocení

Je to SDS MicroST z onlinetechnology.cz

onlinetechnology.cz/...

zen

SDS (neco na zpusob arduina?) uklada hodnoty standardne do cloudu, ne? Vy je chcete cist primo ze zarizeni online?

Tak to si asi budes muset nastudovat dokumentaci a tvorbu html a tak vubec :) Nic pro amatery. To je zarizeni spis pro geeky.

Proc ti nestaci ten jejich CLOUD? A myslim ze tam meli diskuzni forum tak to res spise u nich, tam ti spis nekdo poradi kdyz to vyuzivaji, tady to nikdo nezna... Ja to chtel na logovani elektromeru pres So rozhrani co povoluje CEZ pripojit k elektromeru pres modry a cerveny, ale nedokopal jsem se k tomu dosud.

hodnocení

0x

Zkusil jste FTP a pro začátek si přečíst stávajíci stránky?

jans
hodnocení

Něco na podobný způsob to bude.

Do cloudu ukládá data i s nějakými výpočty, to je ok. Ale chtěl jsem zobrazovat zejména teploty v reálném čase. Samozřejmě to jde přímo i na zařízení přes webové rozhraní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]