Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte, který program je vhodný na úpravu digitální fotografie v češtině?
Udělal jsem velkou chybu koupil jsem originální verzi Zoner Photo Studio 11 Profesionál (s licenční smlouvou za 1.300,- Kč). A během půl roku mě přestaly některé FUNKCE úpravy fotek.
Snažil jsem se kontaktovat přímo s výrobcem ( emailem ), ale on vůbec nereaguje!
kdy kontaktoval? Před půl hodinou a oni ještě neodpověděli?
No jinak si myslím, že možná byla nutná nějaká registrace full verze, bez ní přešel program do free verze, nevím od zoneru používám, či spíše jsem používal jejich verzi 5 a fungule léta stejně. Teď jsem přešel na picassu, tedy zvykám si na ni, přešel jsem hlavně kvůli možnosti dát celkem pohodlně fotky na web a přehraje mi i videa z foťáku. V některých případech oprašuji zonera.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.