Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blikání obrazovky

Od: martinm* odpovědí: 2 změna:
Zdravím, mám problém s blikáním obrazovky na pocitaci.Zkousel jsem se dívat na správce úloh,ten neblika (jak psali na jednich strankach). Poradi mi někdo? Předem děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pcs
hodnocení

0x

A co tedy bliká?

olinl
hodnocení

0x

Blikání může být způsobeno buď monitorem nebo počítačem. Pokud samotný monitor nebliká když k němu připojíš jinou elektroniku(jiný počítač, noťas, set-top box, atd..) tak by měl být v pořádku. V počítači může být programově něco špatně nastaveno nebo může být "načatá" dedikovaná či vestavěná grafická karta. Nepíšeš nic o tom jaký máš Operační Systém, stáří počítače a jak problém začal, jestli z ničeho nic nebo se to postupně začalo zhoršovat před nějakou dobou, případně jestli si nestahoval něco z internetu co mohlo být zavirované atd. Pokud je to způsobeno počítačem, tak nejlíp uděláš, když RESTARTUJEŠ (i několikrát) počítač tlačítkem na bedně/skříni/case počítače, dost často se problém srovná restartem programu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]