Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám program

Od: zajda888® odpovědí: 7 změna:
Hezký večer,
rád bych požádal o tip,zda existuje volný program na PC,který by dokázal vložit na stránku několik malých obrázků a podle potřeby s nimi průběžně hýbat.
Zatím jsem použil Malování ale tam jak jednou obrázek umístím a pokracuju s dalším,už polohu prvního nemůžu změnit.
Existuje něco jednoduchého a zdarma?
Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Tohle jde přece i ve Wordu (případně varianta zdarma LibreOffice Writer).
Vložíte obrázky a nastavíte obtékání textu na jiné než "rovnoběžně s textem", potom budete moct s obrázky volně hýbat.
Podobně to jde třeba taky v PowerPointu.
hodnocení

Word mám,tu úpravu jsem neznal, díky.
hodnocení

Mám hotovo,fakt dík za návod,to byla rychlovka

re4zon
hodnocení

0x
Na jakou stranku? Jestli hadam spravne, tak libovolny graficky editor, treba gimp, ale ten asi nezvladnes. Ovsem tohle udelas i ve wordu..

hodnocení

0x
Přibližně jakou stránku máš na mysli?

hodnocení

Na stránku,to jsem myslel jako do volného prostoru,třeba v tom Malování.
Prostě výsledkem bude tisk A4 s několika obrázky,jejichž polohu bych potřeboval průběžně měnit.
A fakt něco jednoduchého:)
Děkuju za tipy.

raal
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]