Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

torrent nechce načíst soubor

Od: radim® odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

umí mi někdo poradit proč torrent nechce načíst soubor a spustit stahování (viz příloha)? Je to na apce na mobilu, android. Předtím vše šlapalo jak má. Zkoušel jsem odinstalovat, vyčistit a znova naistalovat o pořád stejné. Místo kde je soubor uložený je pořád stejné. Nejsem si vědom, že by to nějaká aktualizace měnila, v nastavení jsem se taky nehrabal.

torrent nechce načíst soubor

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zkoušel jste otevřít/stáhnout nějaký jiný soubor?

hodnocení

zkoušel jsem i jiné soubory, zkoušel jsem i jiné umístění ve složce a stejně pořád stejný problém. Nakonec jsem zkusil stáhnout jiný program na torent "flud" a vše šlape. Tak nevím kde je chyba. Opakuje se to i po přeinstalování apky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]