Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení ukládání odkazů

Od: petula00* odpovědí: 9 změna:

Zdravím.Jak v Chrome nastavit aby se odkazy ukládané do složek ,ukládaly vždy nahoru(ve složce) ,místo na konec? děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Seřadit podle času nestačí?
petula00*
hodnocení

Potřeboval by jsem aby se odkaz do určité složky uložil/objevil nahoře ve výpisu ve složce a ne až na konec.Např.Chci do složky Auto uložit odkaz.ten se v seznamu již předtím uložených objeví ale až na konci (např 30odkazů)Dá se to někde nastavit?

Jak píše nonek, ve složce kam si ukládáš odkazy si nastav řazení podle sebe.

hodnocení

0x

Tam to jde řadit jen ručně anebo podle abecedy. Takže před uložením odkaz funkcí přejmenovat očísluj pořadovým aspoň trojmístným číslem.

support.google.com/...

Ale to by musel číslovat sestupně, NAHOŘE chce posledně vložený soubor...je přece jednodušší řadit podle data... ručně

Jo aha, no ale řadit podle data tam žádná možnost v chromu není. Buď ručně přetahovat odkazy nebo kliknout v možnostech na řazení dle názvu.

Jedině ukládat odkazy do složky v počítači a tam už různé možnosti řazení jsou.

petula00*
hodnocení

Pánové rádci moc děkuji za odpovědi,ale asi to nechám tak jak to je.V té složce je těch odkazů skoro ke dvoum stovkám(bike1world) a ty jsou většinou sami číslovány.A ke každé přidávat ještě svoje poř.číslo by bylo nad moje síly.*ee*natož to přepisovat celé.

petula00*
hodnocení

Pánové rádci moc děkuji za odpovědi,ale asi to nechám tak jak to je.V té složce je těch odkazů skoro ke dvoum stovkám(bike1world) a ty jsou většinou sami číslovány.A ke každé přidávat ještě svoje poř.číslo by bylo nad moje síly.natož to přepisovat celé.Zdroj: poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]