Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na Facebook Messengeru skrýt konverzaci?

Od: matiseli® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
na Messengeru mám konverzaci s určitým člověkem, která mě rozptyluje. Nechci dotyčného zablokovat, jen bych byl rád, když by ta konverzace šla nějak skrýt nebo učinit méně viditelnější, aby mě to nelákalo se pořád koukat, co napsal. Je to možné? Děkuji.
PS: hledám řešení na skrytí jedné konverzace, ne na znepřístupnění celého Messengeru.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Na mobilu podrzite prst na příslušné konverzaci a hned první možnost je Archivovat, tím zmizí ze seznamu konverzací a přesune se do archivu.
Podobně to lze provést v nastavení konverzace i v messengeru na počítači.

hodnocení

1x

Jj, dejte archivovat. Na PC v Messengeru u konkrétní zprávy vpravo kliknete na 3 tečky a vyberete- archivovat chat

doplněno 12.03.23 09:50:

@matiseli není zač...

hodnocení

Děkuji moc

hodnocení

0x

Nevím, jestli přesně rozumím tomu, co chcete.

Ale jestli ano, stačilo by přepnout podle obrázku.

Jak na Facebook Messengeru skrýt konverzaci?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]