Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Quick Time - jak nastavit přehrávání

Od: alien8* odpovědí: 6 změna:

Mám problém s programem Quick time, nebo jak se to přesně jmenuje. Chci si stáhnout nějakou písničku a ono se to kvůli tomu přímo přehraje na netu, u jedné z 10 stránek jde dát pravým a uložit jako, ale nato se nedá spolehnout a odinstalovat to nemohu, protože to potřebuji do programu iTunes... Nešlo by to nějak nastavit, nebo to něčím obcházet, hlavně abych ji stáhl... DĚKUJU.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wasek*
hodnocení

3x

jestli máš firefox, nainstaluj si doplněk downloadhelper. Nahoře na liště se ti objeví tři balónky, když začnou blikat, tak je možné stahovat. Je to velmi snadné na ovládání, efektivní a stahuje to i videa z většiny stránek. Vřele doporučuju!

sondaw*

Mohu se jen připojit ke kolegovi a vřele doporučit

alien8*
hodnocení

Myslíš "Video DownloadHelper"?

tomh*
hodnocení

0x

Jaký máš prohlížeč? Já mám Firefox a dělá mi to také, obcházím to Internet Explorerem, kde dám uložit cíl..

stevo5*
hodnocení

0x

Iná možnosť je nájsť si stránku kde sa dá hudba rovno stiahnuť (Warez-svet.net ) - je to delené na Albumy, MP3, Soundtracky ... , alebo si nainštaluj programček Audacity - a umožní ti nahrať si na HDD akýkoľvek zvuk ktorý ti prejde zvukovou kartou. Samozrejme sa s tým budeš musieť trochu pohrať pri nastavovaní, ale mám vyskúšané a funguje to. Ak máš Audacity, nemusíš hľadať možnosť downloadu, stačí ak máš možnosť si hudbu z internetu vypočuť.

uher*
hodnocení

0x

zkus jinou stránku a tam ti to půjde mě se to taky stalo a pak na jiné stránce to šlo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]