Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Směr psani zprava

Od: kikulicek odpovědí: 5 změna:

pomooooooooooooc co se mi zadarilo zmáčknout, ze ted pisu zprava? nechci arabštinu! fuuuuuj vubes se mi to nelibi! Prosim poradte co s tim.

Diky moc KIKI

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jako na mobilu nebo psacím stroji? Zkus to, co se ti podařilo zmáčknout, zmáčknout ještě jednou, třeba to přestane.

Jinak pro příště se trochu rozepiš a dotaz upřesni. Málo z nás je tu jasnovidných.

kikulicek
hodnocení

jééééééééééééé pajdooooooooooooooon ja jsem ale *bzum* je to na PC ... uz jsem pomackala kde co .. ale nemuzu na to prijit*nevi*

Patrně to bude v nastavení klávesnice. Zkus kombunaci Ctrl+Shift nebo Alt+Shift.

Případně se podívej do nastavení Klávesnice v nabídce Ovládacích panelů. Tam se to vše nastavuje.

kikulicek
hodnocení

tak jsem na to konečně přišla ... žádný zarovnání ... ale ščudlíky jsem omylem zmačkla dva ...

Levý CTRL+Shift = zarovnání vlevo
Pravý CTRL+Shift = zarovnání vpravo.

Ale jinak diky za snahu ;)

Ja se zase s nejakym tim problemkem brzy ukazu ... ;)

Papa

juvla*

nemáš zapnuté tlačítko psaní do bloku zprava

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]