Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám cca 1 měsíc starý notebook, žádná super značka, ale v minulosti jsem už Umax měla a vydržel hooodně dlouho. Tento ne... Zkrátka když chci podržet myš vlevo a zamodřit text, abych ho pak zvýraznila (nebo jiné funkce, se kterými pomáhá), tak nefunguje. Je to něco, s čím bych si mohla poradit? Vyzkoušet něco, než notebook odnesu na reklamaci? Pomohlo by tovární nastavení? Vymazal by se mi při něm nainstalovaný operační systém? Omlouvám se za některé pro odborníky podivné otázky, ale nic pokročilého s notebookem nepodnikám, píšu hlavně věci do školy. A děkuji MOC předem za každou radu.
Já se omlouvám, já jsem to napsala blbě... U notebooku je to touchpad, aspoň je z toho znát, jak moc se v noteboocích vyznám. Ale nechci si kupovat kvůli tomu novou myš, když by měla fungovat ta integrovaná na nedávno koupeném ntb.
Především bych vyzkoušel jinou myš, nebo tu stávající strčit do jinýho portu. Ale je to fakt divný dotaz, proč kvůli vadné myši nosit počítač do servisu, to je přece levnější a jednodušší koupit novou myš.
Já jsem to napsala blbě, viz EDIT nahoře, u notebooku se tomu říká touchpad, takže je to součást ntb a to podle mě na reklamaci je... Jistě, kdyby to byla externí myš, tak bych si koupila druhou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.