Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Musím nejdříve stáhnout Messenger?

Od: astik odpovědí: 4 změna:
Když chci odpovědět v mobilu na zprávu z Facebooku marketplace, tak mě to žádá, ať si stáhnu Messenger. To nemohu odpovědět na zprávu kupujícího bez Messengeru? V normálním PC to jde, ale v mobilu ne?. Děkuji za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Bohužel ne. Já používám messenger lite.
astik
hodnocení

Koukala jsem na recenze ohledně Messengeru, a jsou velmi často negativní. Nevím, proč Facebook řeší komunikaci přes něj, když moc nefunguje.
Komunikace probíhá skrze Messenger proto, že je to jejich komunikační chatový kanál. Někteří prodejci však u inzerátů uvádějí i telefonním číslo. Já s Messengerem za celé roky neměla žádný výrazný oroblem, který by mě nějak omezoval při používání. To,že nevidím aktivitu, mě absolutně nezajímá apod. Občas blbne odesílání,ale to se taky dá přežít. Nepoužívám Messenger k řešení pracovních úkolů ani ke komunikaci se zákazníky. Takže pokud Vás to pustí na PC, tak uskutečněte obchod přes PC, pokud si nepřejete mít Messengeru a prodávající neuvedl svého telefonní číslo.

hodnocení

0x

Messenger lite je maximálně schopná aplikace.
Nevím, kde jste přišla na to, že nejde stáhnout do mobilu, používám ji léta letoucí.
Stáhněte si ji.
Vše funguje, tak jak má.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]