Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monitor blika

Od: jaxyz odpovědí: 8 změna:

Dobry den,

Chtel bych se zeptat cim by mohlo byt ze monitor blika...? koupil jsem si novy sirokouhly Samsung Syncmaster2223NW.

Predchozi Acer 19 palcovy mi jel v pohode... ted jsem jeste na tom 22 palcovem zkousel menit obnovovaci frekvenci, nepomohlo,...rozliseni mam ted 1680x1050... kdyz jsem ho zmenil na 1280x1024 tak se mi zdalo ze blikani prestalo...

Grafiku mam ATI Radeon X550

Dekuji za nazor a radu cim to muze byt...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Obnovovací frekvence je většinou nastavena na 50 Hz. Mrkni na to. Pokud to bliká, zkus ten monitor na jiném PC. V nejhorším ho reklamuj.

jaxyz
hodnocení

zkusel jsem i na jinem pc.. a v pohode

Opravuju, ta frekvence je 60 Hz. Co máš nastavené na svém?

jaxyz
hodnocení

mam nastavene 75Hz

Nastav 60 Hz.

jaxyz
hodnocení

zmenil jsem na 60 a nepomohlo... rikam kdyz zmenim rozliseni na nejakych 1280x1024 tak se mi zda ze to prestane blikat, ale neda se na to divat...

muze to byt grafikou ze nepodporuje tak vysoke rozliseni?..

No možné to je. Grafika sje už dost stará takaže podpora vyšších rozlišení nemusí být úplně korektní.

tomh*
hodnocení

0x

Obnovovací frekvence je u LCD k ničemu. Mají lampy, a narozdíl od CRT neblikají..já osobně mám hodně podobný monitor a tipl bych to na grafárnu. Tyhle monitory chtějí lepší grafárnu. Sám jsem měl co dělat. Nyní mám HD 3200 a spokojenost..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]