Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BIOS a GPU

Od: marek997 odpovědí: 2 změna:
Zdravim vás. Mam nove sestaveny PC a dal jsem do nej Rtx 3060ti pouzivanou rok na jinem Pc. V Pc windows nebyl a tak jsem Pc zapl a snazil se najet do BIOSU. Jenze jsem zjistil, ze moje GPU neni schopná zobrazit nic co se tyce biosu a musim to vzdy delat pres zakladovou desku a GPU odpojit od štávy. Ted uz je tam windows 10 (updatovany na 11tky momentalne) a v praxi to vypada, ze kdyz zapnu Pc, je vypnuty monitor a az kdyz se objevi Windows logo, monitor se zapne. Takze značka moji zakladovky a blikajici podtržítko se nikdy neukaze. Az ten Windows. Jako by Bios o tý GPU nevedel. Behem hraní se mi pak stavá, ze se zasekne obraz ale hra bezi dál. A musim hru hodit na listu a vypnout a zapnout ji. Potom se behem hrani Pc obcas sam restartuje.. predpokladam ze to muze byt tim o cem pisu výše. Do toho jsem vyhledal co se stalo s Pc, kdyz se restartoval. Toto byla ta chyba. A také mi dnes PC sam od sebe vyhodil toto(obrazek č.2) Prosim prosim, co mam delat lidičky. Dekuju za odpovedi a napady.
BIOS a GPU
BIOS a GPU #2

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

začal bych ovladači grafické karty - ten NVIDIA NVFlash je k flashování BIOSu...

Mimochodem - nepřetaktovával jste grafiku či desku? nějaké "zrychlovací" šmejdy nemáte?

doplněno 28.02.23 14:03:

těžko říct - já bych začal tím, že bych zresetoval bios a zkusil normální základní nastavení... - aktualizoval bios (pokud by bylo třeba) a ovladače HW

marek997
hodnocení

Bude mi toto k něčemu? google.com/...
Jinak se nic netaktovalo krome zakladovky kvuli RAM pametim, v zakladu mela 5200 MHz a ted je na 6000 MHz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]