Prosím o radu. Přítel vidí můj aktivní stav v messengeru, já jeho ne. Všechny ostatní přátele vidím kdy tam byli nebo jsou. Jeho jediného ne. Jak je to možné? Prý nic neskryl. Ale i kdyby přece skryl, tak nemůže být viděn a ani sám neuvidí moji aktivitu, ne? Nebo je snad možné, aby to nastavil tak, že já ho neuvidím a on mě ano? Stejný problém jak na PC tak v mobilu. Máme mobily vedle sebe, já mu svítím, on mně ne. Je to už takhle přes rok. Zprávy si normálně píšeme. Děkuji.
Dobrý večer, nelze nastavit pouze jednostranně viditelnost. Pokud by byl neviditelný, neviděl by ani Vás. Mess v tomhle hodně a dlouhodobě blbne. Například zobrazená aktivita často absolutně nesouhlasí.
dada*
Děkuji. Ale hlava mi nebere, proč právě zrovna on jediný. Jen se kvůli tomu pořád dohadujeme. Ale když ostatní naši přátelé ho vidí a jen já ne, zdá se mi to právem divné..
Mám to také tak. U jednoho, dvou lidí. A jiní zase nevidí mě a přitom žádné nastavení opravdu nemám upravené. Probírali jsme to nesčetněkrát, ale k příčině jsme se nedobrali. Ani aktualizace,ani kontaktování společnosti nic nevyřešilo. Prdte na to,nemá smysl se kvůli tomuto hádat.
dada*
Tak tedy moc děkuju. Budu vám věřit, jinak se asi uhádáme
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.