Nejste přihlášen/a.
Nemám v notebooku cd romku, mohu natáhnout hru z dvd přehrávače?
Virtuální mechanika pro váš systém
Díky virtuální mechanice můžete načítat obrazy (image) CD a DVD disků, které se pak tváří jako skutečná média ve skutečné mechanice a lze tak s nimi i pracovat. Šetříte tak svoje média, mechaniku a nemusíte nikde hledat svoje CD a DVD.
Jedinou podmínkou je dostatek místa na pevném disku. Program např. (Virtual CloneDrive) podporuje formáty CloneCD, ISO, BIN, IMG a UDF. Lze vytvořit až osm virtuálních mechanik, takže ani hra na více CD nedělá programu problémy. Program se ovládá přes kontextové menu.
Super! Tak okopírovaný popis co je to Virtuální mechanika máme, teď ještě co s tím má tazatel dělat.
@juraja: Informační hodnota tvého příspěvku je stejná jako kolegy výše. Tazatel předpokládám stejně nebude vědět co s tím. Potřebuje návod.
Ale já neříkám, že ta virtuálka je špatně. Stažení instalačky je jednodušší, ale nevím jestli některý výrobce/distributor nabízí stažení hry z netu k již koupenému DVD.
Jen to co oba píšete je tazateli asi k prdu. On potřebuje návod jak to udělat.
Tzn. v druhém počítači s mechanikou si udělat image disku a tu pak přenést do svého počítače a pomocí emulátoru mechaniky naistalovat.
Jenže to není snadné popsat BFU v pár větách. Jestli to dokážeš směle do toho.
No je to trochu jednodušší. Přepokládám, že tazatel bude mít Win 8 a novější (spíš 10 nebo 11) a ty umí pracovat s iso soubory bez externích programů. (Sám mám ještě Win 7, takže jsem to nevěděl.) Tak teď už jen stačí sehnat PC s mechanikou (třeba u kamaráda) tam vytvořit image disku a u sebe s tím pak pracovat jako s DVD.
Jenže zatím co se tu možná zbytečně "dohadujeme" tak Zdeňa neodpovídá. Třeba s iso pracovat umí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.