Nejste přihlášen/a.
Prosím,jak se dostanu na původní tmavou verzi obrazu,kterou jsem při koupi ntb nechala nastavit...
po restaru jsem v bílém
Nevím jaký máte Windows
U Win11-ky je to takhle
Start / Nastavení / Přizpůsobení / Barvy / Zvolit režim / Tmavý
Je to stejné, jen se to jmenuje zvolit barvu
Start / Nastavení / Přizpůsobení / Barvy / Zvolit barvu / Tmavý
A stejné je to i v linuxu (teda zase se to bude jen jinak jmenovat), nebylo nikde řečeno, že jde o windows, akorát tam to funguje líp, zatím jsem nenazaril na program, který by tohle nastavení ignoroval, zatímco ve windows se tím neřídí ani některé systémové dialogy. Ono překlikávat mezi světlými a tmavými to je pěkná pecka pro oči.
Mám pocit, že windows občas zkouší, jestli na tom, či onom nastavení trvám. Co kdybych to bylo omylem, tak se mě snaží v rámci aktualizací takového omylu zbavit.
Říká mi ale toto . -barvy nebo -pozadí nebo -motivy,není tam režim a poté černobílý není,navrhuje mi to duhový
Prý : " některá nastavení nejsou ve vysokém kontrastu k dispozici "!
Si dělají srandu,jako doteď jsem měla černý podklad a bílá písmena a teď mi to vezmou ,jako co to je :-o
Vypněte vysoký kontrast
Start / Nastavení / Přizpůsobení / Motivy / Kontrastní motivy / Kontrastní motivy / Žádný
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.