Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký máte antivir na Win 10?

Od: lada1® odpovědí: 8 změna:

Jaký používáte antivir na svých win 10,na PC?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frant*
hodnocení

11x

žádný, defender win stačí!

hodnocení

Ok mám jen ten co je v systému,ale někdo ho prý rád vymění za ...někdo chválí comodo někdo AVG někdo Avast proto se ptám.

frant*

Fakt je to pravda. Vše navíc zpomaluje PC.

111®
hodnocení

5x
Měl jsem leccos a nyní jen defender

tj
hodnocení

1x
Eset a spokojenost.

hodnocení

1x

No desítky už nemám, ale na sedmičkách, desítkách i jedenáctkách jsem používal či používám Defender, který je součástí systému.

pna
hodnocení

0x

Měl jsem AVG a pak Avast, ale proto, že mne tyto antiviry docela dost obtěžovaly nabídkami přechodu na placenou verzi tak jsem se nakonec na ně vykašlal a nainstaloval COMODO. S COMODO jsem po několika létech jeho popužívání spokojený, je zdarma a v čestině a hlavně mne neobtěžuje nabídkami na přechod na placenou verzi nebo něčím jiným a ani nevnímám, že ho v počítači mám. Před několika léty COMODO lidí docela dost doporučovali a chválili a tak jsem zkusil právě tento antivir a myslím si, že jsem si vybral dobře.
Různí lidí budou doporučovat různé antiviry podle toho jak je kdo s kterým spokojený nebo na který je kdo zvyknutý.

hodnocení

0x

Žádný. Chovám se na netu natolik odpovědně, že ho nepotřebuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]