Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytvoření aplikace

Od: dusanh odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, poradil by mi někdo nějakou kvalitní firmu, která by mi vytvořila mobilní aplikací na míru dle mých představ? Něco jsem se snažil vygooglit, ale asi neumím použít správná slova. Jednalo by se o prodejní appku.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je vam jasne, ako za minimalne mesiac prace firmy zaplatite aspon 2 ludi = ich platy, odvody, dph, zisk firmy?

To bude minimalne 150 000 CZK a to som ratal velmi skromnu verziu. Skor si najdite nejakeho studenta VS, ktory vam to spravi lacnejsie.

souhlasim + dasi 2 mesice odladovani a zmen na ktere prijdete az casem a provozem. Ani tak bych neveril ze za 3 mesice budu mit odladenou aplikaci, ktera dela presne to co ja chci. A pk uz staci si jen cist recenze na google play s 1 hvezdickou.

kmet
hodnocení

0x

Myslím, že stejně budeš muset řešit řízení výtahů se zákazníky, tak bys mohl používat hotové řešení dynamics 365, aplikace to samozřejmě podporuje a nastavit se to dá taky samozřejmě na míru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]