Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nacenění komponent

Od: kolomlyn odpovědí: 7 změna:

Zdravím, za kolik se to dá asi prodat? Díky.

GIGABYTE Z370 AORUS Ultra

Intel Core i7 8700K - delid od Alzy

HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200 CL16

Gigabyte 280 super gaming oc 8GB

Corsair rm650i

NZXT Kraken X62

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lol
hodnocení

2x
Dobrý den,
Orientační cena počítačových komponentů se může velmi lišit v závislosti na mnoha faktorech, jako jsou region, aktuální nabídka a poptávka, stav a věk komponentů, atd. V každém případě, poskytnu vám odhad ceny jednotlivých komponentů, na základě průměrných cen, které jsou uvedené na internetových obchodech v České republice v době psaní této odpovědi:
GIGABYTE Z370 AORUS Ultra - 2 800 Kč
Intel Core i7 8700K - delid od Alzy - 6 000 Kč
HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200 CL16 - 1 500 Kč
Gigabyte 280 super gaming oc 8GB - 9 500 Kč
Corsair rm650i - 2 500 Kč
Celková cena tedy vychází na zhruba 22 300 Kč. Nicméně, tato cena je pouze orientační a může se lišit v závislosti na konkrétních podmínkách a faktorech, jako jsou stav a věk komponentů, dodatečné příslušenství, záruka atd.

tj
hodnocení

0x
Bohužel s tímto se moc poradit nedá. Hodit komponenty na poradnu a chtít od cizích lidí, aby vám určili cenu. Klidně bych mohl (nadsázka) říct, komponenta za stovku a pak si počkat, až to hodíte na net a hned výhodně koupit.
.
Dělá se to tak, že si zajdete na net na nějaký bazar a tam si zadáte každou komponentu zvlášť a zjistíte za kolik to lidi prodávají (nějaký rozsah od-do), pak si sám rozmyslíte za kolik to chcete prodat a nabídnete. Pokud na prodej nespěcháte budete držet cenu někde v průměru. Pokud potřebujete rychle prodat, nabídnete nejnižší. Není to žádná věda.
Ale to není odpověď na danou otázku. Na druhou stranu... očekávat od někoho jiného,že to za mne udělá...je dost odvážné či drzé.

kolomlyn
hodnocení

hoši, cením váš názor, ale jsme na stránce "PORAĎTE" tak jsem čekal něco ve smyslu od-do, ale díky za debatu :) Proč jste klikali tedy nebo co jste čekali v topicu "nacenění..."

kolomlyn
hodnocení

Díky, je mi jasné že když nebudu pospíchat vždy se někdo najde, ale moc otálet se mi nechce. Teď mám alespoň hrubou představu *palec*

hernipcolomoc
hodnocení

0x
Zdravím.
Za desku dostanete tak 1000-1500Kč
Procesor 3500-4000Kč
Paměti 1500Kč
Karta 7000-8000Kč
A chlazení 1000Kč
Za 22000Kč seženeze mnohem výkonnější počítač...

mnd®
hodnocení

0x

hernipcolomoc: na to,že dotaz je z 25.02.23 a dnes je 22.2.24 tak dost dobrý :-D Asi už to bude prodaný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]