Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování z internetu pomale

Od: dorian odpovědí: 12 změna:
Ahoj mám nový komp a ničeho nic když stahuji něco z internetu tak jeto pomalý a před tím to bylo rychlý pc mám ani ne 2 dny
V pc je 16gb ram
IntelCore 7
GTX 1080 8gb
Nevite jak to spravit
Děkuji

VID20230224191851.mp4 1.68 MB

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No evidentně to stahujete z ulozta podle barvy stránky a tam je rychlost omezená na max 300kb/s pokud stahujete free bez placení..to že vám to jede na 180kb není nic nenormálního nedrží to těch 300 pořád ale lítá to nahoru dolu..u mp3 to je jedno jesi to stáhne za minutu nebo minutu a půl
dorian
hodnocení

To byl jen příklad takhle to stahuje všude i kde to stahovalo rychle

hodnocení

0x
Tohle ale není vůbec kvalitou PC, ale internetem. Můžeš mít PC rychlý jak chceš, ale když je špatné připojení, tak smůla. Zkontroluj rychlost připojení a kvalitu signálu.
dorian
hodnocení

Před tím jelo vše v pořádku jinak wifi mám přes kabel
Ne wifi, ale síť. Wifi je bezdrátové připojení.
dorian
25.02.23 07:29
hodnocení

Aha

111®
hodnocení

0x
No jestli to tahas pres wifi tak se nediv.
Jako že WiFi nezvládne vyšší rychlosti než nějakých 1,5 Mbps? Dneska není reálně přes 100 Mbps žádný problém.
lfast

Přesně tak. Navíc tazatel nezmiňuje změnu připojení, ale jen kompu. Chce to změřit rychlost na webech k tomu určených, např http://rychlost.cz/

dorian
hodnocení

Když to měřím tak to ukazuje rychlost stahování 5mb/s

jirib
hodnocení

0x
Pokuď máš sdílenou IP a neplatíš si premium účet,tak normálka.
Třeba v 7h ráno ti to pojede rychleji...
dorian
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]