Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování z uložto

Od: zrzek odpovědí: 6 změna:
Dobrý den. Mám nový tablet samsung galaxy tab s8 plus a když stáhnu něco z ulozto tak to v tabletu nemohu najít ani ve správci souboru ve stažených položkách. Když dám stáhnout soubor tak je tam napsáno stahnout na disk ulož to a nejde to změnit. NA souboru disku se to objeví, ale nejde to přehrát.Poradite aby se to objevilo ve správci stahování,dik

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rakip*
hodnocení

4x
Tak něco děláš špatně. A co používáš za prohlížeč. Ale instaluj aplikaci VLC player ať to načte tam by to mělo jít přehrát.
zrzek
To vím že to dělám špatně, samsung internet i chrome internet stejný problém, VLC mám, tam to není, ptám se na to jak v ulož to změnit úložiště.
rakip*
No to změnit můžeš leda tak v prohlížeči a ne na ulož to. Chrome neznám nepoužívám, ale v aplikaci Opeře VPN to změnit v nastavení.
Stahování z uložto
zrzek
hodnocení

Nainstaloval jsem tu operu,tam se to ukládá v pohodě. Děkuji moc.
rakip*
No možná, že ti to ty další prohlížeče uložili s koncovkou bin a potom je třeba to přejmenovat. Tak hlavně, že už to máš ok.

kimbert*
hodnocení

3x

Tak já když něco stahuju z netu (nejen z uložto)tak mám v prohlížeči(firefox) nastavenou složku ,kam se mi stahované soubory uloží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]