Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook asus

Od: aaaaa odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

mám nefunkční zvuk v notebooku asus, reproduktory jsou připojené. Nicméně když zapojím i externí zařízení jako sluchátka tak nic, měl jsem tento problém už několik dní a mezitím jednou zvuk..

doplněno 22.02.23 18:52:

Ještě bych doplnil , ovladače jsem aktualizoval a zkoušel jsem i odinstalovat a nainstalovat. Restartováno několikrát.

Notebook asus
Notebook asus #2
Notebook asus #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Začal bych bodem obnovení - pokud máte tu možnost.

Poslední aktualizace windows asi napáchala dost škod - jak vidím mnoho podobných dotazů (klávesnice, zvuk, atd).

Jaký je to konkrétní typ? Neměl původně na sobě nainstalovaný jiný systém? ... starší kousky můžou a budou mít časem s W10 problém

doplněno 22.02.23 19:51:

základem bude nejprve záloha dat - pokud můžete, začal bych bodem obnovení, při neúspěchu továrním nastavením... a pak reklamací-servisem, pokud by tovární nastavení nepomohlo,je chyba v HW

aaaaa
hodnocení

X555QG asus, stahnul jsem aktualizace a vše nicméně toto se stalo a posléze jednou už šel takže jsem vyloužil hadware problém to bych asi už nespustil vůbec.

Win 10 Home systém , verze biosu je 10.5.2019

hodnocení

0x

Protože to máš zakázaný ve správci zvuku, viz obrázek.

Do vyhledávacího políčka napiš Zvuk, klikni na změnit systémové zvuky a na kartách Přehrávání a Záznam pravým tl. povol příslušná zařízení.

Notebook asus #4
aaaaa
Píše tam odpojeno ne zakázáno.
Ale vyzkouším.

Ano, ale vidíš můj screenshot, že když jsem to v sedmičkovém nastavení zvuku zakázal, že to nejde ani v tom desítkovém.

aaaaa
hodnocení

Dobře ,ale to neřeší vůbec problém.

Co neřeší problém? Povolil jsi ta zařízení v tom malém okně, jak jsem ti psal?

aaaaa
hodnocení

To zařízení je povoleno , píše to tam odpojeno ...jak už jsem psal

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]