Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám nefunkční zvuk v notebooku asus, reproduktory jsou připojené. Nicméně když zapojím i externí zařízení jako sluchátka tak nic, měl jsem tento problém už několik dní a mezitím jednou zvuk..
Ještě bych doplnil , ovladače jsem aktualizoval a zkoušel jsem i odinstalovat a nainstalovat. Restartováno několikrát.
Začal bych bodem obnovení - pokud máte tu možnost.
Poslední aktualizace windows asi napáchala dost škod - jak vidím mnoho podobných dotazů (klávesnice, zvuk, atd).
Jaký je to konkrétní typ? Neměl původně na sobě nainstalovaný jiný systém? ... starší kousky můžou a budou mít časem s W10 problém
základem bude nejprve záloha dat - pokud můžete, začal bych bodem obnovení, při neúspěchu továrním nastavením... a pak reklamací-servisem, pokud by tovární nastavení nepomohlo,je chyba v HW
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.