Nejste přihlášen/a.
Zdravím, včera jsem stahoval program na zrcadlení mobilu (iMyFone) --> do počítače, program nefungoval tak jak jsem si představoval tak jsem jej odinstaloval a následně mi nereagovala klávesnice pouze jen její podsvícení. Restartoval jsem PC klávesnice stále nefunkční jen podsvícení (nefungují ani LED diody caps lock, numlock). Na jiném PC klávesnice funguje bez problému to samé jiná klávesnice na problémovém pc také funguje. Windows update jsem udělal na poslední verzi, ovladače na problémové klávesnice na poslední verzi (odinstaloval a opět nainstaloval ovladače). Mám placený antivirus ESET nic nenašel...Stáhl jsem program iCue corsair na problémovou klávesnici a program mi ji neumožní nijak nastavit, ale na druhém PC kde jsem stáhl iCue klávesnice jde nastavovat (barvy, zkratky atp...) Reset klávesnice do továrka taky nepomohl. Jedná se o klávesnici Corsair K70 rgb MK2.
Pokud máte možnost bodu obnovení, vratte se před datum této vady.
Zkuste ještě jinou obyčejnou klávesnici.
Měl jsem v minulosti problém s kombinací herní myši jedné značky a ergonomické klávesnice druhé značky - ovladače se hádaly - nemohl jsem mít v jednom PC tuto kombinaci.
neproběhla třeba instalace nové verze windows?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.