Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční klávesnice

Od: boumik45 odpovědí: 3 změna:

Zdravím, včera jsem stahoval program na zrcadlení mobilu (iMyFone) --> do počítače, program nefungoval tak jak jsem si představoval tak jsem jej odinstaloval a následně mi nereagovala klávesnice pouze jen její podsvícení. Restartoval jsem PC klávesnice stále nefunkční jen podsvícení (nefungují ani LED diody caps lock, numlock). Na jiném PC klávesnice funguje bez problému to samé jiná klávesnice na problémovém pc také funguje. Windows update jsem udělal na poslední verzi, ovladače na problémové klávesnice na poslední verzi (odinstaloval a opět nainstaloval ovladače). Mám placený antivirus ESET nic nenašel...Stáhl jsem program iCue corsair na problémovou klávesnici a program mi ji neumožní nijak nastavit, ale na druhém PC kde jsem stáhl iCue klávesnice jde nastavovat (barvy, zkratky atp...) Reset klávesnice do továrka taky nepomohl. Jedná se o klávesnici Corsair K70 rgb MK2.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud máte možnost bodu obnovení, vratte se před datum této vady.

Zkuste ještě jinou obyčejnou klávesnici.

Měl jsem v minulosti problém s kombinací herní myši jedné značky a ergonomické klávesnice druhé značky - ovladače se hádaly - nemohl jsem mít v jednom PC tuto kombinaci.

doplněno 22.02.23 15:12:

neproběhla třeba instalace nové verze windows?

boumik45
hodnocení

Klávesnici mám cca 4 roky a nikdy problém nebyl. Jiná klávesnice mi na tomto PC funguje bez problému je pouze problém u te corsair klávesnice na tomto konkrétním PC na jiném funguje.

tj
hodnocení

0x
Je evidentní dle vašich testů, že odinstalací daného SW se nějak nakoply ovladače pro klávesnici. (Což nechápu stejně jako vy, jak je to možné?). Takže bod obnovení systému z doby před instalací toho "programu na zrcadlení" bude nejlepší možnost. Pokud nemáte, tak zkusit bod obnovení i s tím programem a nechat ho jen ležet nainstalovaný na disku (příp. zakázat spouštění při startu systému, pokud nabíhá automaticky).
Jinak ještě taková kravinka, určitě to tím nebude, ale za pokus nic nedáte. Zkuste nějaký často nepoužívaný USB vstup na vašem PC. Nechat najet windows normálně na plochu, bez zapojené klávesnice a pak připojit.
Nebo nechat najet windows s jinou klávesnicí a následně prohodit za tu vaši. Možná se vám povede reinstal klávesnice jako z nově připojeného zařízení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]