Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kód pro obnovení vašeho účtu na Facebooku

Od: tomasjanik odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

asi týden mně chodí na e-mail kód pro obnovení hesla na Facebook . Denně i 3 x

Já jsem ale nežádal, nevíte , jak mám postupovat? Facebook mám dobře zabezpečeny, zadával jsem znovu dlouhé heslo, spíš bych to chtěl řešit s podporou Facebooku ale těžké najít jak toto řešit nevíte někdo?

Nebo všechny tyto e-maily házet do spamu, a přestat každý den řešit?

děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pokud jste dostali e-mail pro obnovení hesla k Facebooku, aniž byste o něj požádali, pravděpodobně někdo při pokusu o přihlášení ke svému účtu omylem zadal váš e-mail nebo uživatelské jméno. K tomu často dochází, pokud používáte oblíbené uživatelské jméno nebo e-mail. Pokud nekliknete na odkaz pro obnovení hesla, nic se nestane a váš účet zůstane zabezpečený.Pokud si myslíte, že vaše uživatelské jméno někdo zadává omylem, můžete pro své uživatelské jméno obnovení hesla vypnout. Stačí, když v e-mailu kliknete na odkaz "Dejte nám vědět", a budete postupovat podle zobrazených pokynů.Pokud dostanete druhý e-mail se zprávou, že jsme vaše heslo obnovili, okamžitě si zabezpečte účet. facebook.com/...
doplněno 19.02.23 18:38: adresa security@facebookmail.com je v pořádku z ní chodí změna nebo obnovení hesla, případně info o obnovení zablokované skupiny

hodnocení

0x

A odchozí adresa je FB nebo cokilv jiného?

tomasjanik
hodnocení

je tam adresa security@facebookmail.com

jirkazxc
To vypadá na pokus o krádež účtu.
Asi ti, co ten e-mail poslali chějí ukrást prihlašovací údaje.
jirkazxc
E-mailová adresa může být snadno zfalšovaná.

jirib
hodnocení

0x
Někdo zkouší hakovat účty nebo spam.Zasírá mi to email poslední měsíc.

karel556*
hodnocení

0x
Před chvílí koukám a mám taky v mejlu kód pro obnovení hesla na FB, nejsem včerejší a tak na nic neklikám, mejl jsem označil jako spam, na FB občas kvůli různým poradnám juknu, ale přes prohlížeč, a tam žádný problém nemám, takže zmetek nějaký se chce vloudit.

hodnocení

0x

Tenhle e-mail je opravdu v pořádku, zadala jsem ho ve své schránce, když mně blokli skupinu a po roce a půl obnovili, info přišlo z něj. To samé, když jsem měnila heslo, jinak bych to tu nepsala.

Je potřeba vždy ověřit, stačí zadat např..do nápovědy Fb facebook.com/... nebo do vyhledávače a víte hned, tohle doporučuji přečíst makeuseof.com/...

haluz
hodnocení

0x

No za to já se snažím si poslat ten mail na obnovení... A nic, nepřichází ten kod ani na mail, ani na telefon. To je síla tohle.. Jak můžou mít v něčem tak základním, takový bordel?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]