Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravim prisel mi podobny email v cestine

Od: jtomas odpovědí: 10 změna:
Zdravim prisel mi podobny email v cestine #2

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Smazat a neřešit.

Ale koleduje te si, co ta emailová adresa "Vaše";)

karloss
hodnocení

6x
Svatá prostoto, tomuhle ještě někdo věří?

hodnocení

5x

Podobných mailů koluje po Internetu spousta. Vaši adresu není problém získat. Vždyť i tady jí veřejně uvádíte ;).

To v textu uvedené Vaše heslo souhlasí?

jtomas
hodnocení

Souhlasilo, už jsem to zmenil

hodnocení

4x

Blahopřeji, někdo se vás snaží okrást.

hodnocení

4x

Tohle ještě na někoho funguje? To není posíláno z tvého mailu, jen jeho hlavička se tak tváří. Smazat a neřešit.

hodnocení

3x

spam, do koše s ním.

acojako
hodnocení

2x
A co jako po nas chces? Snad ti musi dojit ze neceho takovyho si vubec nemas vsimat.

meopta
hodnocení

0x

Mně přišlo několikx,mojim jménem,jakože to posílám já,nabídku k fit doplňkům stravy,nejhorší je,že okruhu lidem,které jsou jaksi důležité pro můj chod života t.j. bankéři,majiteli domu,kde bydlím,neteři aj. mažu-ukládám jako spam a nic...změnit mejl nemohu,je to moje jméno :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]