Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit problém s odesláním emailu

Od: moncherry* odpovědí: 13 změna:

Zdravím předem a hned děkuji za každou radu. Mám soustavně opakující se problém a to po kliknutí v G mailu na Odeslat tak okno upozorní : Chyba je nám líto, došlo k chybě serveru a váš email nebyl odeslán. OK

S tím nejde hnout a čekat dost dlouho a zavřít okno to by email vymazalo. Nejde ani uložit. Mám WVistu 32 GChrome,IE 9 a

poštu v Gmailu. Díky moc.

doplněno 17.12.12 12:53:

nyní dokonce při kliknutí na odeslat tak vyskočí lišta s upozorněním :... "jejda ...systém zjistil problém ( # 000 ) Nový pokus se uskuteční ... 4,25

A neodešlu email ani když třeba 3x načítám znovu a restartuji PC. Nevím jestli tzřeba náhodou to nemůže dělat WIFI Router.

Díky za radu

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nesnažíte se poslat jako přílohu nějaký spustitelný soubor? Takové přílohy vám protokol nedovolí odeslat. Musíte je před odesláním zazipovat nebo jinak zabalit.

Opávám se, že do zipu se g.maul taky kouká, Aspoň já to vždy musel řešit tak, že jsem extenzi smazal a napsal příjemci, by si ji zase doplnil.

ladaadal*
hodnocení

0x

Nemáš v příloze něco velkýho, co už neprojde skrz server?

iz*
hodnocení

0x

Nechcete vyzkoušet jiný prohlížeč? Také používám Gmail a v Opeře ani ve Firefoxu s ním nemám žádné problémy.

moncherry*
hodnocení

Díky za typ, ale trošku podrobněji: mám tedy odinstaslovat GChrome a nainstalovat Operu?

luke237
Oba mohou byt nainstalovany soucasne (stejne jako mas ted GChrome a IE9). Ted k nim jen pridas Operu.
Já s úspěchem používám na Gmail vestavěnýho emailovýho klienta v Opeře. Udělej to taky tak a nebudeš se muset stále přihlašovat do webovýho rozhraní. spustíš Operu a emaily ti přijdou automaticky.
luke237
Takhle to funguje v kazdem postovnim ("emailovem") programu. Staci si spravne nastavit parametry IMAP4 pristupu na Gmail. Neni zapotrebi si kvuli tomu instalovat a spoustet Operu (kompletni balik, ktery obsahuje vedle weboveho prohlizece i postovni program). Nekdo nize zminuje Outlook, ale postovnich programu (i mnohem mensich nez Outlook) jsou desitky.

pecenkav*
hodnocení

0x

Nerad do toho kecam, neznam gmaIL, ale nema nahodou jenom spatne nastaveny SMTP , teda pokud se v gmailu nastavuje?

No, neřekl bych. Z dotazu jsem pochopil, že nepoužívá jakéhokoliv emailového klienta, ale webové rozhraní.
Nastavení jak SMTP, tak i POP3 a nebo IMAP teprve přijde.
pecenkav*

Myslis az zacne treba pouzivat Outlok

luke237
Proc by se nastavoval? Prihlasuje se pres webove rozhrani. Tam se na zadne POP3/IMAP4/SMTP nehraje. Vsechno to jede pres HTTP.

praivo*
hodnocení

0x

CCleaner, vymazat vyrovnávací paměť (cache) a "sušenky"(cookies).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]