Dobrý den, máte někdo nějaký tip na mobilní neomezená data? Minuty mi stačí cca 100/měsíc , SMS neřeším. Mic timu nerozumím, tak bych poprosil o radu. Data - nějakou rychlost, abych nečekal 2 dny na načtení stránky. Využívám nyní 3gb měsičně a je to málo. Kdybych měl neomezeně, tak využil Spotify, email, sic.sítě, waze a prohlížení stránek. Nebráním se ani k dané společnosti přejít s internetem doma “ pevným” . Mám kamery a různé věci ovládané přes net. Nyní platím “domácí” net 450kč ( rychlost nic moc, ale na voyo apod to stačí . Mobil máme 2 čísla neomezeně volání a sms ( moc to nevyužiji) každé číslo cca 350 kč.Předem děkuji
U ní ale pozor na to, že ta SIM nefunguje v zahraničí. A taky jede pouze na 4G síti, ne na 5G.
dan*
A tazatel chce cestovat do zahraničí? A 5G stejně skoro nikde není, navíc ta rychlost je pro běžného člověka skoro stejná. Alevný neomezen ky mají zase omezení rychlosti na 10 Mbit.
takže pokud máš lepší a levnější nápad, tak jsem sním, poslouchám.
A zase má výhodu že má neomezený volání na den za 15 Kč
To já nevím jestli chce, ale problém je, že kdyby jel (myslím že lidi jezdí do zahraničí docela běžně) a zapomněl na to, tak si za hranicemi ani nezavolá. Roaming se dnes bere jako úplná samozřejmost, jenže tato karta ho prostě vůbec nepodporuje. Navíc s těmi 15 Kč za neomezené volání se tak může při každodenním hovoru cena vyšplhat z 300 na 600 měsíčně a to se už zrovna moc nevyplatí. Datamánie je dobrá vyloženě na data a to pouze v rámci ČR, pokud bych chtěl i volat (píše 100 minut měsíčně) a občas se podívat i za hranice tak bych osobně hledal jinde.
Ted se zeptam, jako lama. Mam Iphone s esim kartou. Takže , když si koupím výše zminěnou kartu, tak mi vudou data fungovat s mojí esim kartou? Čili mi bude chodit oznámení například na messenger atd? Nebudu muset nějak přepínat kartu. Takže na “ příjmu” bude vždy jen jedna, nebo moje karta bude aktuvní a zároveň přes druhou kartu budu mít data. Děkuji
stavos
Ano, datamanie (O2) podporuje eSim. Budete k tomu ale zřejmě potřebovat přihlášení do samoobsluhy. S fyzickou simkartu s bazose se tam asi neprihlásíte. Ty údaje vám musí někdo poskytnout (prodávající)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.