dobry den, kdo si uz prosel tou torturou? Umite prosim poradit, jake jaou tam otazky? Zatim jsem se dostal k datu narozeni. Na jake zaludnosti se mam pripravit? (typu: kvuli vasi bezpecnosti nemuzete pouzivat svuj ucet , kvuli dobremu spanku nemuzete pouzivat svou postel , kvuli vasim penezum nesmite pouzivat bankovky ).? Diky moc za vase odpovedi.
Jj, kdysi se mi bohužel taky "zadařilo"...tenkrát jsem tuším musela označit-zafajfkovat všechny mé prodejní příspěvky, z fotek, které se mi zobrazily, což bylo celkem snadné. Jinak tady něco podobného,, zkuste také kouknout Zablokovaný faceb/...
Tak - nakonec jsem uhodl své "náhodné" datum narození, smazal asi 50 poslednich příspěvků, a musel si zmenit heslo. Messenger snad "rozjedu" pozdeji. Rada všem: vejděte do svych nastavení, a ofoťte si všechna. Fcb se může ptát na cokoliv z nich. Pokud máte screenshoty ve své interní složce (kromě hesla) někde na cloudu, nebo včetně hesla u sebe na Usb harddisku, uděláte velmi dobrou prevenci. Hodně štěstí v pátrání při odemykání účtu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.