Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tablet připojení

Od: zuzana* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
prosím o radu, koupila jsem si před rokem tablet Lenovo tab 11 pro WLAN. Nyní jsem dostala od práce datovou SIM, kterou bych chtěla na tabletu využít, ale tato verze nepodporuje LTE. Je možnost třeba rozšíření v tabletu o LTE nebo jsem slyšela o e-sim,ale to nepodporuje každé zařízení a nikde nemůžu dohledat jestli tento typ to podporuje? Popřípadě je ňáká možnost jak SIM v tabletu využít? Vím, že bych si mohla koupit duální tel. Popřípadě druhý tel. Nosit a využívat jako hotspot,ale další zařízení nechci a hotspot mi vybíjí telefon a to také nechci. Máte prosím ňákou radu?
Děkuji
Zuzana

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dá se koupit LTE modem, ale to je zase zařízení navíc, které by dávalo smysl jedině, pokud by bylo nastálo doma v zásuvce.
Ten hotspot na mobilu je nejjednodušší řešení, je vždy po ruce, doma či v práci může být na nabíječce a na cestách ta baterka chvíli vydrží.

111®
hodnocení

0x
No možná ma tablet nekde dirku na sim kartu. Navod nerika kde? Byva nekdy pristupna po vyjmuti baterky. Nebo se poradit v servisu jestli je mozno doplnit prislusny modul do notasu

kmet
hodnocení

0x

Problem je, že ten tablet nejspíš vůbec neobsazuje fyzické rozhraní na komunikaci v mobilní síti. Ověřit to můžete zadáním *#06# do aplikace telefon, pokud se zobrazí číslo IMEI, máte vyhráno a nějak to půjde, ale asi se to nestane.

hodnocení

0x
Lenovo Tab 11 Plus nemá slot na SIM kartu. Buď se s tím smíříte, nebo pořídíte tablet s možností vložení SIM...nebo...nebo... doplňte sama

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]