Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zprovoznění počítače

Od: alois* odpovědí: 8 změna:

Prosím o radu,jekož tomu vůbec neozumím. Po zapnutí počítače jsem vždy kliknul na ikonu Google Chrome, a zobrazila se mi stránka Seznamu, Asi jsem někde něco pěkně zoral,Tak ,že teď po klik na Ikonu Google Chrome mám před sebou čistou obrazovku,stačí počítač restartovat,a vše je v pořádku.A to se neustále opakuje. Prosím ,jetli mi někdo poradí co s tím, jestli to zvládnu sám,momentálně není nikdo kdo by mi s tím poradil,a já už jsem bohužel dost starý. Předem děkuji za pomoc.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

prohlížeč Google Chrome se občas aktualizuje a původní nastavení se mohlo smazat - případně jste použil nějaký čistič a nastavení si vyčistil...

Takže nezbude než zase znovu nastavit a uložit pod přihlášením na googlu.

doplněno 14.02.23 17:25:

dáte přidat zástupce a přidáte si požadovanou stránku

vpravo nahoře - tři tečky - nastavení - při spuštění - "otevřít konkrétní stránku nebo skupinu stránek" a napíšete si co chcete

Zprovoznění počítače

hodnocení

1x

zdravím, nehledejte složitosti tam, kde nejsou.:)

Otevřete si normálně přes ikonu Google Chrome daný prohlížeč a pak buď do horního políčka (jak se zadávají www adresy) dejte normálně "www.seznam.cz" a dejte vyhledat (myší či enter) a nebo zadejte normálně do vyhledávacího políčka uprostřed taky "www.seznam.cz" a najde vám to daný odkaz a pak už na něj kliknete. Bude to zřejmě jedna z prvních v nabídce. Určitě to tak bude stačit. Jako domovskou stránku si to nechte pak udělat zase od někoho, kdo tomu víc rozumí.

111®
hodnocení

0x

čistou obrazovku bez ikon, nebo čisté okno prohlížeče Google?

alois*
hodnocení

čistou obrazovku bez ikon

doplněno 14.02.23 17:26:

Asi to se mnou nebude jednoduché ,neznám postup,jak to udělat

a vpravo nahoře pod křížkem k vypnutí - vedle těch tří teček - máte tam, že jste přihlášený uživatel? Možná jste se jen odhlásil a proto ty dlaždice nevyskakují, jak jste byl zvyklý...

hodnocení

0x

Nemáte v okolí nějakého šikovného kluka, středoškoláka nebo i poslední ročníky ZŠ? Věřím tomu, že by to měl za chvíli v pořádku. Takhle se hodně špatně hádá když vám nevidíme pod ruce.

alois*
hodnocení

V nastavení jsem ty tři tečky vůbec nenašel, je tam kolonka HLEDAT v NASTAVENI ,ani tam jsem neuspěl,děkuji, zatím se na to vykašlu,až někoho seženu,teď bohužel nikdo není

15.02.23 10:04
Zprovoznění počítače #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]