Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu,jekož tomu vůbec neozumím. Po zapnutí počítače jsem vždy kliknul na ikonu Google Chrome, a zobrazila se mi stránka Seznamu, Asi jsem někde něco pěkně zoral,Tak ,že teď po klik na Ikonu Google Chrome mám před sebou čistou obrazovku,stačí počítač restartovat,a vše je v pořádku.A to se neustále opakuje. Prosím ,jetli mi někdo poradí co s tím, jestli to zvládnu sám,momentálně není nikdo kdo by mi s tím poradil,a já už jsem bohužel dost starý. Předem děkuji za pomoc.
1x
prohlížeč Google Chrome se občas aktualizuje a původní nastavení se mohlo smazat - případně jste použil nějaký čistič a nastavení si vyčistil...
Takže nezbude než zase znovu nastavit a uložit pod přihlášením na googlu.
doplněno 14.02.23 17:25:
dáte přidat zástupce a přidáte si požadovanou stránku
vpravo nahoře - tři tečky - nastavení - při spuštění - "otevřít konkrétní stránku nebo skupinu stránek" a napíšete si co chcete
1x
zdravím, nehledejte složitosti tam, kde nejsou.![]()
Otevřete si normálně přes ikonu Google Chrome daný prohlížeč a pak buď do horního políčka (jak se zadávají www adresy) dejte normálně "www.seznam.cz" a dejte vyhledat (myší či enter) a nebo zadejte normálně do vyhledávacího políčka uprostřed taky "www.seznam.cz" a najde vám to daný odkaz a pak už na něj kliknete. Bude to zřejmě jedna z prvních v nabídce. Určitě to tak bude stačit. Jako domovskou stránku si to nechte pak udělat zase od někoho, kdo tomu víc rozumí.
čistou obrazovku bez ikon
doplněno 14.02.23 17:26:
Asi to se mnou nebude jednoduché ,neznám postup,jak to udělat
a vpravo nahoře pod křížkem k vypnutí - vedle těch tří teček - máte tam, že jste přihlášený uživatel? Možná jste se jen odhlásil a proto ty dlaždice nevyskakují, jak jste byl zvyklý...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.