Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu,jekož tomu vůbec neozumím. Po zapnutí počítače jsem vždy kliknul na ikonu Google Chrome, a zobrazila se mi stránka Seznamu, Asi jsem někde něco pěkně zoral,Tak ,že teď po klik na Ikonu Google Chrome mám před sebou čistou obrazovku,stačí počítač restartovat,a vše je v pořádku.A to se neustále opakuje. Prosím ,jetli mi někdo poradí co s tím, jestli to zvládnu sám,momentálně není nikdo kdo by mi s tím poradil,a já už jsem bohužel dost starý. Předem děkuji za pomoc.
prohlížeč Google Chrome se občas aktualizuje a původní nastavení se mohlo smazat - případně jste použil nějaký čistič a nastavení si vyčistil...
Takže nezbude než zase znovu nastavit a uložit pod přihlášením na googlu.
dáte přidat zástupce a přidáte si požadovanou stránku
vpravo nahoře - tři tečky - nastavení - při spuštění - "otevřít konkrétní stránku nebo skupinu stránek" a napíšete si co chcete
zdravím, nehledejte složitosti tam, kde nejsou.
Otevřete si normálně přes ikonu Google Chrome daný prohlížeč a pak buď do horního políčka (jak se zadávají www adresy) dejte normálně "www.seznam.cz" a dejte vyhledat (myší či enter) a nebo zadejte normálně do vyhledávacího políčka uprostřed taky "www.seznam.cz" a najde vám to daný odkaz a pak už na něj kliknete. Bude to zřejmě jedna z prvních v nabídce. Určitě to tak bude stačit. Jako domovskou stránku si to nechte pak udělat zase od někoho, kdo tomu víc rozumí.
čistou obrazovku bez ikon
Asi to se mnou nebude jednoduché ,neznám postup,jak to udělat
a vpravo nahoře pod křížkem k vypnutí - vedle těch tří teček - máte tam, že jste přihlášený uživatel? Možná jste se jen odhlásil a proto ty dlaždice nevyskakují, jak jste byl zvyklý...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.