Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se prosím poradit, jakým způsobem se zkontaktovat na portálu Youtubu s jiným uživatelem tohoto webu? Když kliknu na login - jméno toho uživatele, kterého chci kontaktovat tak tam na něj není uvedený žádný email, nebo ani odkaz. Jen jaká videa na portál on poslal. Ale já potřebuji kontakt, ale nevím jakým způsobem se to na Youtubu dělá? Poradí někdo? Díky.
Ahoj,
jak píší ostatní, podívat se do ostatních záložek u videa, zda tam není kontakt, případně napsat komentář pod video (ale někde mohou být komentáře zakázány, takže tato možnost padá). Já mám třeba kontakt v popisku videa, tak se podívat i tam.
Pak jsou ještě různé improvizované možnosti ve stylu pokus - omyl. Mail může být ve stylu přezdívka @gmail.com. Takže vzít přezdívku a zkusit takto napsat mail. Pokud je z přezdívky patrné jméno a příjmení, tak zkusit vyhledat na Facebooku - nebo hledat podle samotné přezdívky i na Facebooku. Na Facebooku pak zkusit poslat zprávu. Případně zadat přezdívku do vyhledávače - třeba to najde i nějaké další stránky, kde už kontakt je. Nebo může dotyčný někde inzerovat, tak tam taky bývá kontakt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.