Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak seřadit ikony na xiaomi redmi 10?

Od: karlosdos* odpovědí: 5 změna:

Jsem už starší člověk a používám dotykový telefon . Na pevném počítači to je jednoduché , jak seřadit a nastavit ikony na ploše , ale na telefony nevím jak?

Děkuji za radu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Podržte prst dlouze na ikonce a měla by jít přesouvat kam chcete, je tam většinou možnost i "Koše" či rovnou Odinstalace. Pokud vložíte 2 ikonky na sebe, vytvoří se složka, která lze následně i pojmenovat. Nevím jestli to je u všech stejné ale většina takto funguje,

karlosdos*
hodnocení

Ano , děkuji.

hodnocení

2x

Položím prst na ikonu a přesunu kam potřebuji

karlosdos*
hodnocení

Jo , děkuji , jde to!, omlouvám se za hloupou otázku. telefon mám nový .

hodnocení

0x

Toto pravidlo platí (potáhnout ikonu prstem) pokud není obrazovka uzamčena. Pokud ano, tak ji odemknu, a to tak, že podržím prst na obrazovce do té doby, než se mi objeví ikona nastavení (obrázek matice) a tam vypnu "uzamčení" domovské obrazovky..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]