Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MERENI UPLOADU

Od: sihi odpovědí: 6 změna:
neznate nekdo program kterej meri upload pocitace jen zadanejch IP? SEm v siti a zajima me upload jen do internetu, ne do site. Diky moc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dallda
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nejak moc nechapu jak to myslis stemi IP adresami? Nejjednodusi zjisteni uploadu je tak, ze se pripojis na nejake FTP a uploadnes tam soubor a podle jeho velikosti a doby prenosu si vypocitas upload.
derek*
Netlimiter v 1.30

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Tě péro SIHI,teď mi kolega řikal že by to mohl umět nějakej TRAMET (je to stejný jako Conmet-ten je pro dialup a tramet je pro pevné linky). BTW Sihi u tebe se to bude muset nějak rozlišit IP adresama páč jak na koleji chceš jinak rozeznat síť a internet*frajer*
sihi
jj, právě proto chci program kterej umí měřit upload jen pro zadaný adresy. protože dneska sem měl upload 180GB ale jen v kolejnetu což mě nezajímá. A upload mimo síť mam už 3 GB což je hodně a právě proto potřebuju program kterej mě upozorní na ty 3 GB mimo kolejnet aby mě neodpojili. A net limiter pokud vim měří jen celkovej upload. A navíc když jsem ho naposled měl tak mi pořád padal.
derek*
netlimiter pouzivam vic jak rok, s minimalnima padama, maximalne kdyz se podela log.
ad intranet vs. internet - vim ze netlimiter to nejakym zpusobem podporuje, umi rozlisovat minimalne rozhrani pres ktery to kam jde. asi je problem ze visis na jedny sitovce a deli se traffic az po ceste. pak mozna zkusit novou verzi NL, tu 2, ale je to beta nebo dokonce alpha a zatim nic moc. kazdopadne toho ale umi trikrat vic nez 1.3
Tak je zkus, mimo dereka mi hodně lidí řikalo netlimeter,ale já o tom pochybuju páč co vim tak tam lze pro jednotlivé aplikace ale o IP tam nic nebylo (alespoň když jsem ho zkoušel), ten TRAMET to je dohad ale nic za to nedáš. BTW 3 GB z toho 1,1GB jsem já*smich**frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]